The European Organisation for Sustainability

Det vi diskuterade idag var i korthet ett antal frågor. En ny medlem kom, medan två andra uteblev på grund av sjukdom/studier. Det första vi gjorde var att vi tog en introduktionsrunda, och sen avhandlade vi frågorna snabbt och effektivt.

I början av februari planerar jag en föreläsning som ska handla om EOS som en ekologisk kultur, och vi diskuterade affischeringsansvaret.

Eftersom att personen som skulle ansvara för artikeln ej kom så hoppade vi över det avsnittet, men vi diskuterade lite grann kring ett annat magasin som en medlem (Elice) också var intresserad av att skriva in artiklar till. Hon lovade att ta med sig tidningen till nästa gång.

När det kom till diskussionen om andra organisationer så planerade jag och tre andra av medlemmarna att gå till en stadsodlingscirkel senare under kvällen, vilket var en intressant upplevelse.

Den sista frågan som avhandlades var permakultur/hydroponics, och då en av våra medlemmar  har tillgång till jordbruksmark blev det en högst produktiv fråga. Det är möjligt att vi kommer att odla något till sommaren.

För övrigt så har vi kommit överens om att kontakta arkitekthögskolan.

Totalt kom sex personer till mötet.

Nästa möte är torsdagen den 3e februari, kl 15.00 på Café Station.

 

/Enrique

 

 

 

 

Leave a comment